2013. augusztus 21., szerda

Kis Ausztria

Lazítottunk! :)

  Annál is inkább, hogy Hunorka sokat dolgozott az utóbbi időben, igenis rá(nk) fért egy kissebb lazítás. Hála az égnek és több barátunknak, ez szerencsésen meg is történt.
  Kezdeném beszámolóm onnan, hogy elvezettünk Felső-Ausztirába, hol Cigi barátnőmnél vendégeskedtünk. Igaz neki egy pár napig távol kellett maradnia, de oszt' csatlakozott hozzánk. Testvére lánya Annamari és kedves társa Csaba, na meg Márk is vártak bennünket otthon.
  Első két nap, enyhén borús volt az idő (aminek még örültünk is az utazás miatt), de végül jó kis társasjátékokkal elütöttük a szabadidőnket, ami még végtelenül jól is esett. Még egy szép fotó kiállításra is elmentünk, hol Csaba hegedült a kedves vendégeknek.
  Másnap kis vásárlás, na meg kis grillezés amire Péter és Eszter meg is érkezett. Szállásuk már le volt foglalva, így azonnali pihenés után csatlakozhattak is hozzánk. A tervek megszülettek a másnapi kirándulásra, ami be is következett. Hallstatba mentünk el, ami a világörökség részét képezi és lenyűgözően szép hely!


Kellemesen telt el ez a kiruccanás is. Nem meglepetésünkre... :)





A következő napok nagyjából strandolással és játszmákkal teltek. Hol CATAN-t, hol SCRABBLE-t játszottunk. Olyan jó, hogy mindenki szeret játszani... :)
 Cigivel elhoztuk az unokáit is, majd kimentünk a csónakhoz és mégtöbbet lubickoltunk a 24 fokos vízben. Közben Péterék lementek Olaszországba, hogy ott aztán tovább nyaralhassanak.



Szerencsénkre a kánikula hűségesen kitartott mellettünk és a tó adta magát a hűsítésünkhöz. Naphosszakat lubickoltunk és csak lubickoltunk, aminek szívből örvendtem, mert már rég óta meg szerettem volna osztani Hunorral is a semmittevés, csak lebegés nagy élményét e gyönyörű helyen. És végre sikerült!



Szép tó az Attersee!


 Szabiék is megtiszteltek látogatásukkal, így már nagyobb társaságban érezhettük kitűnően magunkat.
Ízelítőként mellékelem e rengeteg fotót. Úgy érzem, hogy minden szót felülírnak és igazán tükrözik az egyszerűen jólétet, mit megkaptunk.








Szeretnénk megköszönni mindazoknak kik résztvettek e hétben és hozzájárultak a kikapcsolódásunkhoz.



    Egészséget!


A HAZAÚT sem volt semmi, el kell, hogy áruljam.
Egy kisebb sereg Porsche szegődött mellénk (vagy Hunor hozzájuk, már nem is emlékszem), mi érdekesebbé tette a hazautunkat.



Találkozó lehetett valahol Németországban. Azt tudjuk, hogy 50 éves a 911-es Porsche. :)
 Legközelebb majd mi is hasonló autóval hosszabbítjuk a konvojt! :D




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése